Vincent

Vincent

Vincent

Kennis en passie

Toen Femke met het idee kwam om een eigen onderneming te starten was ik er direct van overtuigd dat het een succes ging worden. Door de bak met ervaring die Femke heeft opgedaan in het onderwijs en de vele cursussen en literatuurstudies is ze net een wandelende bibliotheek. Die kennis in combinatie met de passie waarmee ze iedere dag aan het werk gaat is gewoon een succesformule.

Design

Als designer ben ik eigenlijk een manusje van alles geworden in de afgelopen 12 jaar. Van grafisch ontwerp tot webdesign en van social media tot aan tv commercials. Door de jaren heen heb ik van veel verschillende elementen mogen proeven. Als ZZP-er heb ik voor verschillende bedrijven websites gemaakt, huisstijlen ontworpen en promotiecampagnes bedacht, ontworpen en uitgevoerd.

Mijn taken bij De Leerweg

Het aller leukste van het werken aan ons bedrijf is dat het echt helemaal van ons is. We hebben zelf de naam verzonnen. Het logo hebben wij gemaakt, de visitekaartjes, pennen, tassen maar ook het bordje op ons huis en de autostickers. Omdat wij dat allemaal zelf maken en bepalen hoe alles er uit ziet maakt het me nog trotser als we leerlingen vorderingen zien maken.

Naast mijn online en offline designwerkzaamheden begeleid ik ook leerlingen. In de huiswerkbegeleiding leer ik leerlingen welke leertechnieken er zijn en hoe er gestructureerd gewerkt kan worden. Als leerlingen met een lang gezicht binnen komen en met een glimlach weer naar buiten gaan, geeft mij dat een goed gevoel.
Linkedin

Contact

Heeft u nog meer vragen voor mij? Stuur uw bericht dan naar vincent@deopstapgroep.com