Bijles Engels

Bijles Engels

Bijles Engels

Bijles Engels biedt De Leerweg in Schipluiden aan voor extra hulp aan leerlingen die moeite hebben de lesstof van dit vak te begrijpen en toe te passen. Ons opleidingsinstituut gebruikt hiervoor effectieve leermethoden die uw kind bewezen verder helpen de lesstof te doorgronden. Vanuit De Leerweg hebben we ervaring in de begeleiding van leerlingen met onder andere dyslexie, hoogbegaafdheid, ADHD, ADD en Autisme. Ook als het schoolvak Engels moeilijk is voor uw kind, geven we graag de hulp in een oplossing die voor uw kind het beste werkt.

Wat bieden we uw kind tijdens onze bijles in Engels aan?

Allereerst kijken we samen met uw kind en met u als ouders of voogd naar de redenen van haar of zijn moeiten met de lesstof. Hierna wordt besloten op welke manier we de extra begeleiding het beste vorm kunnen geven. Al onze bijlessen worden individueel aangeboden zodat alle focus op 1 leerling gegeven kan worden. In de bijlessen gebruiken we bewezen effectieve methoden. Dit worden de Evidence Based leertechnieken genoemd, die uitgebreid zijn onderzocht op doeltreffendheid. Het doel van de bijlessen is natuurlijk altijd dat het uw kind ook écht verder helpt. Hierbij bewaken we voortdurend de ontwikkeling van uw kind en sturen we waar nodig op tijd bij.

Onze methoden

Hulp bij leren betekent maatwerk bieden. Daarom kijken we steeds naar nieuwe mogelijkheden om lesstof gemakkelijker te begrijpen. We hebben een designer in huis die met ons de leermethoden naar behoeften ontwerpt of aanpast. We merken dat de wereld om ons heen snel verandert. Kinderen passen zich razendsnel aan bij nieuwe trends en nieuwe elektronische mogelijkheden. Veel kinderen communiceren steeds vaker in Engels door de populariteit van de social media. Engelse woorden raken steeds meer in de Nederlandse taal verweven. Niet altijd zonder problemen, soms kan het de toepassing van de Engelse taal vervuilen. Een positief effect is dat het gebruik van de Engelse taal versterkt, waarbij nieuwe toepassingen in onze methoden ontstaan en de interesse van kinderen in de taal versterkt wordt.

Hulpmiddelen voor onze bijlessen

De methoden van onze bijlessen vragen om goede hulpmiddelen die stimuleren en het onthouden van de stof gemakkelijker maakt. Naast onze eigen middelen gebruiken we bijvoorbeeld ClaroRead software om kinderen met dyslexie te helpen. ClaroRead is een perfect middel om kinderen met dyslexie via de computer te helpen met het lezen, begrijpen en doorgronden van tekst en informatie.
Ook maken we gebruik van flashcards en Quizlet, stuk voor stuk effectieve middelen om lesstof sneller op te slaan. Deze middelen zijn bewezen effectief en passen naadloos in de belevingswereld van uw kind. Zo wordt de stof duidelijker en overzichtelijker aangeboden waardoor uw kind het gemakkelijker onthoudt. Verschillende van deze middelen (zoals oefenmateriaal) kan uw kind ook mee naar huis nemen om (eventueel samen met u) verder te oefenen.

Meer weten over de mogelijkheden voor uw kind?

Ons leerinstituut helpt uw kind wanneer het moeite heeft op school. Tegelijkertijd helpen we ook uzelf in de begeleiding van uw kind. Door met ons te werken hoeft u minder tijd te investeren in uw hulp bij het schoolwerk. Voor veel ouders is het door de inhoud van de lesstof lastig om de hulp te bieden of ontbreekt de tijd die het vergt. Wij helpen u en uw kind graag verder. Wilt u meer weten over bijles Engels? U kunt ons altijd bellen op telefoonnummer 0648014608 of vul ons contactformulier in. Het tarief staat op de tarieven pagina.