Over ons

Over ons

Wij zijn Femke en Vincent uit het pittoreske Schipluiden. We wonen hier meer dan 10 jaar en onze 4 kinderen hebben het hier erg naar hun zin in dit mooie dorpje. Op onze eigen pagina vertellen we graag over wie wij zijn en wat wij precies doen.

Femke van der Velden

Onderwijsspecialist / Remedial Teacher
Ik ben Femke van der Velden en run samen met mijn man Vincent Timisela een mooi gezin van vier kinderen en ons bedrijf: De Leerweg. Onderwijs is van jongs af aan een passie van mij, omdat ik geĂŻnspireerd werd door al het lief en leed om mij heen in het onderwijs. Juist voor die kinderen/jongeren die een ander pad bewandelen dan gemiddeld wil ik zeggen pak mijn hand en ik neem je mee want ook jij kan stralen! Zit je met een onderwijs hulpvraag in je hoofd neem dan gerust vrijblijvend contact met me op. Een luisterend oor en een dosis kennis en ervaring doet vaak wonderen.
meer over mij

Vincent Timisela

Designer / Begeleider
Ik ben Vincent Timisela, 34 jaar oud en opgeleid als Digital Media Designer. Bij De Leerweg ben ik verantwoordelijk voor alles wat met design en communicatie te maken heeft. Daarnaast begeleid ik de leerlingen die heel graag huiswerk maken. Altijd leuk! Net zoals Femke heb ik 4 kinderen die toevallig ook allemaal dezelfde namen hebben.
In mijn vrije tijd werk ik graag met kinderen op het voetbalveld en in de weekenden ga ik het liefst met mijn oudste zoon naar Breda om voetbal te kijken. Sinds kort sla ik ook graag een balletje richting de vlag.
meer over mij