NPO Gelden ten behoeve van de jeugdhulp

NPO Gelden ten behoeve van de jeugdhulp

[vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Het is geen geheim dat de wachtrijen bij de jeugdhulp blijven toenemen. Net als vele partijen vinden wij het binnen De Zorgweg/De Opstap Groep belangrijk dat jongeren snel de juiste hulp krijgen, zodat dit hun verdere ontwikkeling niet in de weg staat. Voor deze begeleiding kunnen NPO gelden ingezet worden, waardoor deze doelgroep niet nog langer hoeft te wachten op de hulp die zij zo hard nodig hebben. Daarnaast heeft de hulp ook een preventief karakter, waardoor verdere problematiek wordt voorkomen.

Wat doet De Opstap Groep?
Wij bieden jeugdhulp aan jeugdigen/kinderen met leer-/ en gedragsproblematiek. Zij worden door ons ondersteund in de vorm van diagnostiek, psycho-educatie en begeleiding. Deze laatste vorm kan zowel individueel of in groepsverband plaatsvinden. Doordat we alle zorg onder één dak aanbieden, zijn onze professionals uitstekend in staat om bij een combinatie van problemen de juiste ondersteuning te bieden.

Wie komen hiervoor in aanmerking?
Kinderen en jeugdigen binnen het PO/VO die op de wachtlijst staan voor jeugdhulp of die in aanmerking komen voor een plaatsing.

Hoe werken wij?
Onze professionals werken vanuit wetenschappelijke inzichten, maar verliezen hierbij niet het kind uit het oog. Alle begeleidingen zijn daarom geheel afgestemd op het kind en werken we volgens doelen die opgesteld zijn vanuit het systeem. De volgende stappen zijn onderdeel van dit proces:

  • aanmeldprocedure
  • probleemanalyse
  • start traject (onderzoek en/of behandeling)
  • afronding
  • nazorg

We vertellen jullie graag meer over onze dienstverlening en hoe NPO gelden hiervoor ingezet kunnen worden. Mocht je hier meer over willen weten of een afspraak zou willen plannen dan kunt u contact opnemen met Shayenny Durga op 0618735267 of vul onderstaand contactformulier in en wij nemen contact met u op.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]