Gratis consult voor thuisonderwijs naar aanleiding corona update

Gratis consult voor thuisonderwijs naar aanleiding corona update

Gratis consult voor thuisonderwijs naar aanleiding corona update

Tags: , , , Onderwijs, Remedial Teaching
featured image

Thuiswerken met kinderen. Dát is lastig!
Nu de kinderen schoolwerk online aangeboden krijgen moeten de ouder(s) en/of verzorger(s) ook als juf en/of meester aan de slag gaan. Voor de meeste mensen is deze situatie helemaal nieuw. Daarom staan wij klaar om u een handje te helpen. Neem daarom contact met ons op voor een gratis consult via onlinebegeleiding@deleerweg.com

Klik hier om verder te lezen

Vacature Intern Begeleider – Zuid-Holland (Parttime)

Tags: , Onderwijs, Vacatures
featured image

Wil jij het verschil maken in het onderwijs? Dan is dit je kans. In de rol van Intern Begeleider bij De Leerweg begeleid je scholen om de zorgstructuur goed op poten te zetten. Deze werkzaamheden zullen voor bepaalde projectduur op verschillende scholen in Zuid-Holland zijn. Bij de Leerweg kom je te werken binnen een multidisciplinair team, waar je snel en doeltreffend kunt overleggen om de scholen die je begeleidt écht verder te helpen. Herken jij jezelf in bovenstaand verhaal? Solliciteer dan direct!

Klik hier om verder te lezen

Vacature Remedial Teacher Zuid-Holland (Parttime/Fulltime)

Tags: , , Vacatures

Wil jij het verschil maken in het onderwijs? Dan is dit je kans. In de rol van Remedial Teacher binnen de Leerweg begeleid je leerlingen individueel en in kleine groepen op verschillende scholen in Zuid Holland. Bij de Leerweg kom je te werken binnen een multidisciplinair team, waar je snel en doeltreffend kunt overleggen om de kinderen die je begeleid écht verder te helpen. Herken jij jezelf in bovenstaand verhaal? Solliciteer dan direct!

Klik hier om verder te lezen

Vacature Remedial Teacher

Vacatures

Wij zijn voor komend schooljaar (2021-2022) op zoek naar een remedial teacher die ons team kan komen versterken.
In onder andere de regio’s Rotterdam en Den Haag zijn we werkzaam op verschillende bassischolen waar we leerlingen van verschillende leeftijden individueel of groepsgewijs begeleiden. Iedere leerling verdient een eigen aanpak, vooral als het kinderen betreft die gediagnostiseerd zijn. Naast leerlingen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken, begeleiden we ook leerlingen met bv: dyslexie, ADHD, autisme en leerlingen met gedragsproblemen. 

Klik hier om verder te lezen