Kom ook werken bij de Leerweg!

Kom ook werken bij de Leerweg!

Vacature Remedial Teacher (regio Den Haag/Leiden)

Tags: , , , Vacatures
featured image

👉 https://tinyurl.com/remedial-teacher
Wij zijn op zoek naar een nieuwe #collega die als Remedial Teacher aan de slag wil per 1 november 2022. Reageer via meesterbaan en solliciteer nu naar deze toffe baan!

Wil jij het verschil maken in het onderwijs? Dan is dit je kans. In de rol van Remedial Teacher bij ‘de leerweg’ begeleid je leerlingen individueel en in kleine groepen op verschillende scholen in Zuid Holland. Bij ‘de leerweg’ kom je te werken binnen een multidisciplinair team, waar je snel en doeltreffend kunt overleggen om de kinderen die je begeleidt écht verder te helpen. Herken jij jezelf in bovenstaand verhaal? Solliciteer dan direct! Klik hier om verder te lezen

Vacature Remedial Teacher vanaf 1 mei 2022

Tags: , , , Vacatures
featured image

👉 https://bit.ly/vacature-remedial-teacher-2022-03
Wij zijn op zoek naar een nieuwe #collega die als Remedial Teacher aan de slag wil per 1 mei 2022. Reageer via meesterbaan en solliciteer nu naar deze toffe baan!

Wil jij het verschil maken in het onderwijs? Dan is dit je kans. In de rol van Remedial Teacher bij ‘de leerweg’ begeleid je leerlingen individueel en in kleine groepen op verschillende scholen in Zuid Holland. Bij ‘de leerweg’ kom je te werken binnen een multidisciplinair team, waar je snel en doeltreffend kunt overleggen om de kinderen die je begeleidt écht verder te helpen. Herken jij jezelf in bovenstaand verhaal? Solliciteer dan direct!
Klik hier om verder te lezen

Gratis boeken lezen in de zomervakantie

Tags: , , , , , , , , Technologie, Apps, iOS, Android
featured image

De Vakantiebieb App

Ook dit jaar is de Vakantiebieb App weer geupdatet met nieuwe boeken en kun je dus gratis boeken lezen op je tablet of telefoon.
Van 1 juni t/m 31 augustus zijn alle titels, na registratie, gratis beschikbaar dus je hoeft geen lid te zijn van de bibliotheek. De applicatie is beschikbaar voor iOS (Apple) en Android (Google) maar helaas niet voor e-readers en andere mobiele apparaten. Klik hier om verder te lezen