Nieuws

Nieuws

Avondvierdaagse Schipluiden 2017 (Video)

Tags: , , , Video
featured image

Aan het begin van deze maand was het tijd voor de avondvierdaagse in ons eigen Schipluiden. Voor iedereen een mooie gelegenheid om weer in beweging te komen, een paar gezellige uitstapjes te hebben met de kinderen en natuurlijk ook om bij te praten met andere ouders in het dorp. Bewegen is immers nét zo belangrijk als leren.

Deelnemers

4 avonden lopen met zoveel verschillende deelnemers was echt een groot feest. De basisscholen de Ark en de St. jozefschool Schipluiden waren zeer goed vertegenwoordigd. Deze leerlingen hadden er voor gezorgd dat de ouders ook gezellig mee gingen lopen dus dat zorgde voor een goede mix. Deze mix van jong & oud werd nog meer versterkt door de grote groep senioren die allen met rolstoel én begeleider deelnamen aan de vierdaagse.

Organisatie en vrijwilligers bedankt!

Wij willen de organisatie en uiteraard alle vrijwilligers en deelnemers bedanken voor dit gezellige evenement en wat ons betreft doen we dit volgend jaar nog een keer!

4K Video

Bekijk hier de video van de avondvierdaagse en deel dit met iedereen die je voorbij ziet wandelen!
Met de groeten van Femke & Vincent