Our Blog

Our Blog

Kabinet: Scholen, kinderopvang, horeca & sportclubs dicht

Tags: , , Onderwijs, Remedial Teaching, Technologie, Apps, iOS, Android
featured image

Vanaf 16 maart zijn alle scholen in Nederland gesloten ivm het Coronavirus. Ook sluiten de sportverenigingen en horecagelegenheden hun deuren. Ook de kinderopvang is niet gespaard. Deze maatregelen zijn genomen om het aantal nieuwe besmettingen binnen de perken te houden. In deze moeilijke periode willen we onze diensten op een andere manier aanbieden zodat onze leerlingen toch kunnen blijven leren. Dat doen we door online begeleiding aan te bieden aan alle leerlingen uit het PO en VO.

Scholen gesloten? Wij gaan online verder

Het sluiten van alle scholen in Nederland is een feit. We voelen het als onze verantwoordelijkheid om alle leerlingen te voorzien van passend onderwijs. We helpen veel leerlingen die onze hulp goed kunnen gebruiken. Daarom doen we er alles aan om het leerproces van deze leerlingen niet stil te laten staan. Door het aanbieden van online begeleiding kunnen de leerlingen ook thuis verder leren.

Ook thuis onderwijs volgen?

Voor meer informatie over thuis onderwijs bij De Leerweg verwijzen we u graag naar de pagina over deleerweg.com/online-begeleiding.
Mail naar onlinebegeleiding@deleerweg.com

Veiligheid

We wensen iedereen veel veiligheid en sterkte toe in deze barre tijd. Om de veiligheid iedereen te kunnen waarborgen zullen we helaas geen mensen meer ontvangen. Onze kantoren in Bergschenhoek en onze klas in Schipluiden blijven gesloten.

Online begeleiding

Download Skype

Ga naar Skype.com om de software te downloaden.

About De Leerweg

De Leerweg is de schakel tussen het kind, de ouders/verzorgers, de school én onze onderwijsspecialisten.

Related Posts

  • Eindtoets afgelast door coronavirus