Online Begeleiding

Online Begeleiding

Vanaf vandaag bieden we online begeleiding aan voor al onze leerlingen uit het primair- en het voortgezet onderwijs. Van 16 maart 2020 tot 6 april zijn de scholen helaas gesloten in verband met het Coronavirus. Het is ook onze verantwoordelijkheid om de verspreiding van het Coronavirus in te dammen. Het is ons doel om, ook in deze moeilijke tijd, onze leerlingen te voorzien van onderwijs. Zo staat het leerproces niet stil en kunnen we vooruitgang boeken. We hebben er voor gekozen om dit te doen via online begeleiding.

Meer informatie over online begeleiding?

Heeft u interesse in thuis onderwijs en wilt u meer informatie?
Mail dan naar onlinebegeleiding@deleerweg.com.

Thuis onderwijs via online begeleiding

Leerlingen uit het PO en VO kunnen nu in hun eigen vertrouwde omgeving. Ze krijgen les van onze professionals. Het is vanaf nu mogelijk om online begeleiding te krijgen. Het enige dat nodig is om hier gebruik van te maken is een telefoon, laptop, pc of tablet. Software is niet noodzakelijk. Op dit moment werken we met Microsoft Teams (download). Met deze software en onze professionals kunnen we iedereen thuisonderwijs bieden.

Persoonlijk programma

Iedere leerling krijgt een persoonlijk programma zodat er voldoende werk is om zelfstandig aan te werken. Onze begeleider zal met vaste regelmaat een coachende rol vervullen.

Online bijles

Online bijles is met een computer makkelijk te volgen. Deze vorm van online begeleiding is 1 op 1. Onze begeleider zal via een goede internetverbinding videobellen met de juiste software zodat de les soepel zal gaan verlopen. Alle bijlessen die er bij ons plaatsvinden bieden we ook online aan. Een aantal voorbeelden hiervan zijn bijles Engels, bijles Nederlands en bijles wiskunde.

Online Remedial teaching

Online Remedial teaching zal zoals gewoon ook individueel zijn. Doordat we met een webcam werken kunnen de docent en de leerlingen elkaar zien tijdens de les. Als het nodig is kan het beeldscherm ook gedeeld worden zodat het gemakkelijker is om duidelijk te maken wat de vraag is, of juist waar de oplossing te vinden is.