Bijles

Bijles

Heeft uw zoon of dochter moeite met leren? Met plezier naar school gaan is dan soms een hele opgave. De Leerweg uit Schipluiden helpt leerlingen die een steuntje in de rug nodig hebben bij het succesvol doorlopen van hun schoolcarrière.

Onze begeleiding

Veel kinderen hebben behoefte aan extra aandacht op school, zeker bij de overgang naar het middelbaar onderwijs. De professionals van De Leerweg helpen leerlingen die moeite hebben met bepaalde vakken op school, zoals wiskunde, Nederlands, Engels, Frans maar ook voor bijles rekenen. Ook wanneer deze problemen veroorzaakt worden door leerstoornissen zorgen wij voor passende begeleiding.
In het middelbaar onderwijs moeten veel leerlingen flink omschakelen. Naast de praktische overgang naar een nieuwe omgeving, wordt er om een andere studiehouding gevraagd. Wij ondersteunen hierin door deze studievaardigheden in bijlesvorm aan te bieden. Dit leidt niet alleen tot betere resultaten in één specifiek vak, maar maakt het studeren in zijn algemeen effectiever en dus leuker. Wij geven onze trainingen en bijlessen in wiskunde, Nederlands, Engels en Frans als groepsles en privébegeleiding, desgewenst ook op locatie.

Altijd een passend aanbod

Het is voor ouders niet altijd eenvoudig om de juiste professional in te schakelen voor de begeleiding van een leerling. Vaak is ook niet helemaal duidelijk wat een kind precies nodig heeft. Wij werken daarom met Evidence Based leertechnieken. Deze zijn wetenschappelijk bewezen en leiden tot succes. Daarmee voorkomen we dat we ‘aanmodderen’ zonder dat we de leerling echt vooruit helpen. We bieden een passend aanbod, waardoor de leerling zich verder kan ontwikkelen.
Leerlingen die kampen met ADD, ADHD, autisme, hoogbegaafdheid of dyslexie hebben vaak specifieke ondersteuning nodig. Onze Remedial Teachers zorgen voor een gedegen onderzoek, onderhouden contact met de basisschool van de leerling en stellen een passend handelingsplan op. Zo doorloopt uw kind de bovenbouw met meer zelfvertrouwen en verloopt de overstap naar het middelbaar onderwijs succesvoller.

Bijles Schipluiden

Bijles in Schipluiden kan op ons kantoor of op De Jozefschool. We hebben daar een eigen werkplek waar we leerlingen begeleiden. Het gaat hier om leerlingen die daar op school zitten, maar we begeleiden ook leerlingen die al op het voortgezet onderwijs zitten. Bijles in Schipluiden is dus voor iedereen en we helpen leerlingen voor verschillende vakken.

Bijles, iets voor uw kind?

Wilt u weten wat De Leerweg kan betekenen voor uw zoon of dochter? Wij verwelkomen u en uw kind graag in een eerste intakegesprek. Hierin inventariseren we de leerkansen en bekijken we samen hoe we de begeleiding het beste kunnen opzetten. Voor meer informatie kijkt u bij onze tarieven of neemt u vrijblijvend contact met ons op. De Leerweg maakt leren weer leuk!

Contact

Uw mail naar ons mag u versturen naar info@deopstapgroep.com of bellen naar 0648014608. Voor tarieven klik hier