Leren Leren?

Leren Leren?

Studievaardigheidstraining helpt ieder kind beter studeren

Aanmelden

Aanmelden voor de Studievaardigheidstraining kan via deze button. Voor meer informatie kunt u een email sturen naar info@deopstapgroep.com of bellen naar 0648014608.
Voor tarieven klik hier

Kan uw kind hulp gebruiken bij het leren leren?

Het eerste jaar op de middelbare school is altijd spannend. Een nieuwe omgeving, nieuwe docenten, nieuwe vakken en nieuwe klasgenoten. Uiteraard moet er ook gestudeerd worden en dat studeren is voor veel kinderen moeilijk. Voor andere kinderen is het iets makkelijker, maar voor alle kinderen geldt wel dat ze eerst een goede basis moeten neerleggen. De Studievaardigheidstraining helpt leerlingen om de basis te leggen die noodzakelijk is om goed te kunnen leren. Ook leerlingen in groep 7 en 8 halen veel voordeel uit de training. Als we de basis van het leren leren kunnen leggen in de basisschoolperiode dan is dat een enorm groot voordeel.

Hoe moet ik eigenlijk studeren?

De manier waarop scholieren leren, is van essentieel belang voor het behalen van goede resultaten. Overzicht houden en plannen wanneer en hoeveel er geleerd dient te worden per dag zijn daarnaast ook belangrijke vaardigheden.

Waar moet je beginnen?

Hoe plan ik mijn huiswerk in? In welke volgorde kan ik het beste mijn verschillende opdrachten maken? Hoe kan ik het beste samenvattingen maken? Hoe kan ik hetgene dat ik lees beter onthouden? Dit zijn allemaal vragen die kinderen zichzelf stellen, maar niet ieder kind spreekt deze vragen hardop uit. Bij de studievaardigheidstraining van De Leerweg worden al deze vragen beantwoord en leggen we samen een goede basis om goed te kunnen leren.

Welke technieken worden er gebruikt?

We nemen de manier van leren onder de loep en hierbij horen verschillende technieken. Deze technieken zijn onderzocht en hiervan is het dus bewezen dat ze daadwerkelijk bijdragen aan een betere manier van studeren. Bij de studievaardigheidstraining leren we kinderen plannen, organiseren, samenvatten en mindmaps maken maar we leren ze ook geheugentechnieken aan welke ze voor de rest van hun leven zullen gebruiken. Doordat we deze technieken gebruiken en aanleren geven we kinderen een goede start in het voortgezet onderwijs.

Studievaardigheidstraining bij u in de buurt

De studievaardigheidstraining zal in kleine groepen gegeven worden (maximaal 6 kinderen) en de locatie van de training zal worden bepaald naar aanleiding van het aantal aanmeldingen in uw regio. We starten de trainingen in Schipluiden.

Meld uw kind vandaag nog aan

Wilt u dus ook dat uw kind goed leert studeren? Schijf uw kind dan nu in voor de studievaardigheidstraining. Mocht u meer informatie over de studievaardigheidstraining willen opvragen kan dat via info@deopstapgroep.com Uiteraard kunt u ons ook bellen op 0648014608

Aanmelden

Training I

49,95/per uur
  • Individuele Training
  • Basis -en middelbaar onderwijs
  • Individuele lessen
  • Les op locatie mogelijk
Aanmelden

Training G

149,95/per training
  • Training in kleine groepen
  • Basis -en middelbaar onderwijs
  • €25 per uur (4x 1,5 uur)
  • Les op locatie mogelijk
Aanmelden