Vacature Remedial teacher

Vacature Remedial teacher

Wil jij het verschil maken in het onderwijs? Dan is dit je kans. In de rol van Remedial Teacher bij ‘De Opstap Groep’ begeleid je leerlingen individueel en in kleine groepen op verschillende scholen in Zuid Holland. Bij ‘De Opstap Groep’ kom je te werken binnen een multidisciplinair team, waar je snel en doeltreffend kunt overleggen om de kinderen die je begeleidt écht verder te helpen. Herken jij jezelf in bovenstaand verhaal? Solliciteer dan direct!

Wat ga je als Remedial Teacher bij ons doen?
Werken bij ‘De Opstap Groep’ is geen enkele dag hetzelfde. Je werkt met collega’s op verschillende basisscholen in de regio en werkt samen met de ouders/docenten aan beter en gerichter onderwijs mede door heldere doelen te stellen. We zijn momenteel specifiek op zoek naar Remedial Teachers voor onze projecten in Zuid-Holland. Hier ga je binnen een aantal basisscholen groepen leerlingen begeleiden met onder andere rekenen, begrijpend lezen, studievaardigheden en executief functioneren. Het gaat om het begeleiden van leerlingen met een leer- of ontwikkelingsachterstand op verschillende gebieden met verschillende oorzaken.

Wat zoeken wij in een Remedial Teacher?
Als persoon ben jij eerlijk, open, gedreven en krijgt logischerwijs heel veel energie van het werken met kinderen. Jij hebt ervaring met het geven van (bij)les (minimaal HBO). Daarnaast:

 • ben je pedagogisch sterk en ben je in staat de leerling(en) structuur te bieden;
 • ben je ambitieus en leergierig;
 • denk je oplossingsgericht en ben je een aanpakker;
 • vind je het leuk om binnen verschillende basisscholen binnen de regio werkzaam zijn;
 • ben je in het bezit van een auto.

Wat bieden wij jou als Remedial Teacher ?
Wij zijn een transparante organisatie. Iedereen heeft recht op zijn eigen mening, mag zijn wie hij/zij is. Ons motto is: Doe waar je blij van wordt, waar je goed in bent en jaag je ambities na. Wij zullen dat faciliteren zodat we dat samen kunnen bereiken. Samen zorgen we ervoor dat je niet in een sleur kan komen. Hiernaast bieden wij je:

 • Een mooie van functie voor 24 – 36 uur binnen een groeiende organisatie. Daarnaast is er ook de mogelijkheid voor een 0-uren contract;
 • Een goed salaris tussen de €2500 en €4500 o.b.v. 40 uur (afhankelijk van jouw ervaring);
 • Enorme groeimogelijkheden binnen de organisatie;
 • Studie- en reiskostenregeling;
 • Uitzicht op een vast contract;
 • Mogelijkheden om eigen dagen, uren en werkzaamheden te plannen.

Dit werk doe je niet alleen. Samen met jouw andere teamleden voeg jij echt wat toe aan het onderwijs op jouw locaties. 

Denk jij nu; hey, dit klinkt goed? Solliciteer dan direct via Meesterbaan of stuur je cv direct naar ivar@deopstapgroep.com!