Nieuws

Nieuws

HR gesprekken en gesprekscyclus Team Zorg en Team Onderwijs

Interne nieuwsbrief

De meesten van jullie hebben inmiddels een HR-gesprek gehad of hebben deze inmiddels ingepland. Wij willen jullie bedanken voor jullie input en de open gesprekken die jullie hebben gevoerd/ nog gaan hebben. Momenteel zijn we druk bezig met het verwerken en bespreken van deze punten. Tessa Bouwmeester zal contact met jullie opnemen, zodra hier meer bekend over is. 

Recent zijn managers Shayenny en Tessa R. van start gegaan met de eerste gesprekken uit de gesprekscyclus voor de mensen uit Team Zorg en Team Onderwijs. In deze eerste gesprekken wordt onder andere ingegaan op de praktische competenties die van belang zijn voor iedereen die werkzaam is bij De Opstap Groep. Aangezien we elkaar als collega’s niet heel vaak “live” zien, is het fijn om elkaar goed te kunnen spreken. Voor degenen die al aan de beurt zijn geweest: bedankt voor jullie openheid en waardevolle inzichten!