Our Blog

Our Blog

Aanbesteding Talent Stimuleren

Interne nieuwsbrief

Zoals jullie weten zijn we sinds dit jaar de Opstap Groep B.V. Met deze overgang willen we ook meer gaan betekenen in de jeugdhulp.  

We hebben ons, met dit in het achterhoofd voor een aanbesteding ingeschreven. Dit was een aanbesteding voor het onderhoud van de website Talent Stimuleren. Deze wordt momenteel onderhouden door SLO, maar dit moest overgenomen worden door een andere partij. Dit leek ons een ontzettende gave opdracht, waar wij veel kennis van hebben. Zowel binnen de praktijk en als op het gebied van advies. We hebben ons dan ook ingeschreven voor de aanbesteding. Hiervoor hebben we een plan van aanpak moeten schrijven. Op basis van dit plan zijn we geselecteerd voor de volgende ronde. Dit was een interview. Uiteindelijk is de keuze helaas op een andere partij gevallen, maar het was voor ons in elk geval een heel gaaf proces waar we veel van geleerd hebben. Deze kennis kunnen we ook weer inzetten bij nieuwe trajecten. 

Momenteel houden we interessante projecten goed in de gaten, maar mochten jullie iets tegenkomen, dan horen we het natuurlijk graag! Je kan dit het beste communiceren met Tessa Bouwmeester.

About Ivar