Our Blog

Our Blog

Alexander is verloofd!

Interne nieuwsbrief
[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Iets minder dan een jaar geleden ben ik een getuige geworden van een klein wonder dat zich voor mijn ogen afspeelde én waar ik de hoofdrol in had: ik ontmoette mijn ware liefde. Het was een doodgewone zondag. Na de kerkdienst kwam ik uit het altaar en ging naar de eetzaal om wat koffie te nuttigen. En daar stond zij – mijn engel uit Syrië. Ik werd op slag verliefd, maar bleef kalm. Ik dacht niet over wat ik zei, maar de juiste woorden kwamen vanzelf uit mijn mond. Georgina was het meisje dat God voor mij had voorbereid en heel mijn leven heeft zich naar dit punt toe ontwikkeld, zodat ik klaar zou zijn voor het mooiste cadeau dat een man kan krijgen – de liefde van zijn leven. We zijn op 8 augustus verloofd en gaan op 17 juli trouwen. Ik ben ontroerd, dankbaar en heeeel gelukkig!”
[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”2030″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row]

About Ivar