Our Blog

Our Blog

Prijsvraag; bedenk een naam voor deze nieuwsbrief

Interne nieuwsbrief
[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”2002″ img_size=”full”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Hoewel “Nieuwsbrief De Leerweg” natuurlijk precies zegt wat dit is, zijn we op zoek naar een originele naam voor deze nieuwsbrief. Om je een beetje de kant op te sturen waar we naartoe willen, hier 2 originele voorbeelden: het Stamblad van Staatsbosbeheer, en de nieuwsbrief van Wandelnet: Lopende Zaken.
Weet jij dus een leuke naam voor onze nieuwsbrief dan horen wij hem graag. Is die van jou het leukste dan zetten we daar een leuke prijs tegenover. Je mag natuurlijk ook meerdere suggesties doen. We zijn benieuwd naar de inzendingen! Stuur jouw inzending(en) naar ivar@deleerweg.com[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

About Ivar