Our Blog

Our Blog

Ik ben ziek/test positief. Wat nu?

Interne nieuwsbrief

Het kan natuurlijk zijn dat je ziek bent of (zoals de laatste tijd vaker gebeurt) positief test op Corona. Maar wat moet je dan doen?

Helaas zien we in de praktijk dat dit nog niet verloopt zoals we zouden willen. Te allen tijde vragen we om eerst Femke op de hoogte te brengen. Krijg je haar niet te pakken, probeer dan de betreffende manager. Maar ga niet zelf contact zoeken met de betrokken partijen buiten de Leerweg.

Femke zal er dan voor zorgdragen dat alle betrokken partijen op de hoogte worden gesteld. Het is belangrijk om te weten dat er intern eerst gekeken gaat worden of we een vervanger kunnen vinden. De scholen worden daarna pas op de hoogte gesteld. 

Mocht je hier andere vragen over hebben, neem dan even contact op met Femke.

About Ivar