Our Blog

Our Blog

Kom meer te weten over Linda en Noëlle

Interne nieuwsbrief

Linda:

Mijn naam is Linda en ik ben sinds kort als nieuwe stagiaire aangesloten bij jullie leuke team. Ik doe dit als onderdeel van mijn masterstage orthopedagogiek aan de Erasmus Universiteit. Ik heb inmiddels al 4 jaar studeren er op zitten en een lerarendiploma basisonderwijs op zak, maar het leek me nog erg interessant, leerzaam en nuttig om mij nog verder te specialiseren in hoe ik kinderen nóg meer kan helpen. Ik heb al gemerkt dat ik dat bij de Opstapgroep in een hele diverse wijze kan leren.

Als ik niet aan het werken of leren ben, speel ik graag spelletjes met mijn familie, praat ik gezellig bij met mijn vrienden of luister ik even lekker alleen naar muziek.

Voor nu lijkt het er op dat ik voornamelijk in Rotterdam en Den Haag (en daarbij kantoor Schipluiden) zal werken en dat je me daar dus zou kunnen tegenkomen. Ik kijk er naar uit om met (sommigen van) jullie te gaan samenwerken en te kunnen leren!

Noelle:

Ik ben Noëlle Janse, 21 jaar oud en ben sinds kort begonnen aan mijn stage bij de Opstapgroep. Ik ben bezig met mijn master Orthopedagogiek aan de Erasmus Universiteit. Hiervoor heb ik de bachelor Pedagogische wetenschappen afgerond. Naast het feit dat ik de mogelijkheid heb om mijn BAPD te behalen ben ik ook erg benieuwd naar het geven van remedial teaching. Dit omdat ik tijdens mijn studiekeuze ook de academische pabo heb overwogen. Ik kijk ernaar uit om hier tijdens mijn stage mee aan de slag te gaan.
In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met vrienden, een serie kijken of dansen (modern, hiphop en klassiek ballet).
Voor als nog ben ik vooral op het kantoor in Bergschenhoek en op scholen in Leiden aan het werk. Ik Kijk ernaar uit om jullie te leren kennen en van jullie te kunnen leren.

Welkom beiden bij de Opstap Groep!!

About Ivar