Nieuws

Nieuws

Laat weten of je bij de EDI trainingsdag bent 3 december

Interne nieuwsbrief

Op 3 december 2021 a.s. zal Nathalie het gehele team van De Leerweg een EDI-training geven. Nog niet iedereen heeft aangegeven aanwezig/afwezig te zijn. Tessa Rops heeft iedereen hier een uitnodiging voor gestuurd via de Google Agenda. Graag daar aangeven of je wel of niet aanwezig bent. 

Voor deze datum is bewust gekozen, aangezien de meeste scholen op deze dag Sinterklaas zullen vieren. Check dit nog even bij de school/scholen waar je op die dag werkzaam bent. Mocht het zo zijn dat de school/scholen jou wel graag zien verschijnen op 3 december zorg dan dat je dit voorrang geeft.

De training zal plaatsvinden op dezelfde locatie als onze startdag: Veiligheidsinstituut, Storkstraat 6, 2722 NN Zoetermeer, Nederland.

De trainingsdag duurt van 09:00 uur tot 14:00 uur.