Nieuws

Nieuws

Wie is ….. Angelique?

Interne nieuwsbrief

Wie is ….. Angelique?

Ik ben Angelique Visser geboren 4-2-1981 in Rotterdam. Sinds januari 2020 woon ik in Nootdorp met mijn 2 kinderen Megan (11) en Milan (7) samen met mijn partner Desmond en zijn 3 kinderen. Zoals je je kunt voorstellen is dit soms best hectisch, maar wel heel gezellig. Door het drukke gezinsleven heb ik weinig tijd voor heel veel hobby’s. Wel word ik erg blij van fotograferen en creatieve dingen knutselen met de kinderen. Hierbij moet je denken aan het versieren van het huis in een bepaald thema met bijvoorbeeld een herfstkrans en een gave raamschildering.

Wat is jouw doel binnen De Leerweg?

Binnen de Leerweg werk ik als secretaresse, maar als ik zou doen waar ik voor opgeleid ben zou ik werken als dierenartsassistent. Dit was uiteindelijk toch niet echt mijn roeping. Tijdens mijn carrière heb ik verschillende functies bekleed van verkoop in een winkel tot aan verantwoordelijke voor de administratie en de inkoop. De rode draad in mijn werkzame leven is dat ik mensen graag help en er energie van krijg om dingen geregeld te krijgen.
Binnen De Leerweg ben ik er trots op een bijdrage te kunnen leveren aan een bedrijf dat kinderen helpt te groeien. Voor de passie waarmee jullie dit als mijn collega’s dagelijks doen, kan ik alleen maar respect hebben.

Op welke prestatie in jouw leven ben je het meest trots en waarom?
Als moeder zijnde je kinderen op de wereld te zetten en er elke dag aan bij mogen dragen dat het mooie mensen worden.