Nieuws

Nieuws

Vacature Remedial Teacher vanaf 1 mei 2022

Tags: , , , Vacatures
featured image

👉 https://bit.ly/vacature-remedial-teacher-2022-03
Wij zijn op zoek naar een nieuwe #collega die als Remedial Teacher aan de slag wil per 1 mei 2022. Reageer via meesterbaan en solliciteer nu naar deze toffe baan!

Wil jij het verschil maken in het onderwijs? Dan is dit je kans. In de rol van Remedial Teacher bij ‘de leerweg’ begeleid je leerlingen individueel en in kleine groepen op verschillende scholen in Zuid Holland. Bij ‘de leerweg’ kom je te werken binnen een multidisciplinair team, waar je snel en doeltreffend kunt overleggen om de kinderen die je begeleidt écht verder te helpen. Herken jij jezelf in bovenstaand verhaal? Solliciteer dan direct!

Wat ga je als Remedial Teacher bij ons doen?
Werken bij ‘de leerweg’ is geen enkele dag hetzelfde. De ene dag werk je op verschillende basisscholen en de andere dag werk je met je collega op kantoor aan handelingsplannen of beleidsplannen. Via een handelingsplan werk je gestructureerd in samenwerking met de ouders en docenten. Er is natuurlijk altijd ruimte voor eigen inbreng zodat je de lessen zelf kan vormgeven.
We maken samen een weekplanning waarbij we alle leerlingen samen gaan bespreken. Samen gaan we kennismaken met de leerlingen en loop je met ons mee. Daarna zal je zelf aan de slag gaan en zullen we je begeleiden voor zover dat nodig is.
Het gaat om het begeleiden van leerlingen met een leer- of ontwikkelingsachterstand op verschillende gebieden met verschillende oorzaken. Op de basisscholen gaat dat onder andere over reken- en taalvaardigheden.

Lees verder op Meesterbaan

Related Posts

  • Favicon de leerweg
  • Vacature