Nieuws

Nieuws

Vacature Schaduwcoach – Internationale school – Den Haag (Fulltime)

Tags: Onderwijs, Vacatures

Bij de Leerweg kom je te werken binnen een multidisciplinair team, waar je snel en doeltreffend kan overleggen om de leerling(en) die je begeleidt écht verder te helpen. Herken jij jezelf in bovenstaand verhaal? Solliciteer dan direct!

Wat ga je als schaduwcoach bij ons doen?

In het begin zal je vier dagen per week als schaduwcoach begeleiding geven aan een leerling die in de mainstream class zit. 

In samenwerking met Martine Delfos en ons team van specialisten is het hierbij van belang dat de schaduwcoaching in twee jaar tijd langzaam afgebouwd zal gaan worden naar dat wat haalbaar is. 

Gaandeweg zal er dus ook steeds meer ruimte komen om jouw kennis en vaardigheden niet alleen op deze school maar ook op de andere scholen waar wij mee samenwerken ten uitvoer te brengen. 

De begeleiding richt zich zowel op sociaal emotionele leerdoelen en executieve functies alsmede op het verder ontwikkelen van deze leerling zijn didactische vaardigheden. 

Wat vragen wij van jou als schaduwcoach?

Als persoon ben jij eerlijk, open, gedreven en krijgt logischerwijs heel veel energie van het werken met kinderen. Jij bent een onderwijsspecialist, pedagoog of psycholoog met ervaring of hebt een achtergrond in het sociaal domein en/of het onderwijs (minimaal HBO). Daarnaast:

 • ben je pedagogisch sterk en ben je in staat de leerling(en) structuur te bieden;
 • heb je ervaring met doelgroep ASS, ADHD en andere gedragsproblematiek;
 • spreek je vloeiend Nederlands en Engels;
 • ben je ambitieus en leergierig;
 • denk je oplossingsgericht en ben je een aanpakker;
 • flexibel en opzoek naar een uitdaging

Wat bieden wij jou als schaduwcoach?

Wij zijn een transparante organisatie. Iedereen heeft recht op zijn eigen mening, mag zijn wie hij/zij is. Ons motto is: Doe waar je blij van wordt, waar je goed in bent en jaag je ambities na. Wij zullen dat faciliteren zodat we dat samen kunnen bereiken. Samen zorgen we ervoor dat je niet in een sleur kan komen. Hiernaast bieden wij je:

 • Een mooie functie binnen een groeiende organisatie;
 • Een goed salaris tussen de €2900 en €5500 o.b.v. 40 uur (afhankelijk van jouw ervaring);
 • Enorme groeimogelijkheden binnen de organisatie;
 • Studie- en reiskostenregeling;
 • Uitzicht op een vast contract;

Dit werk doe je niet alleen. Samen met jouw andere teamleden voeg jij echt wat toe aan het onderwijs op jouw locatie(s). Denk jij nu; hey, dit klinkt goed? Solliciteer dan direct!

Solliciteren of vragen?

Heb je vragen dan kun je contact opnemen met Vincent Timisela via 06-14685659. Wil je direct solliciteren? Stuur dan jouw CV én brief naar solliciteren@deleerweg.com. Wij zullen dan contact met je zoeken. 

Over de Leerweg

Wij zijn werkzaam in onder andere de regio Rotterdam en Den Haag op verschillende basis- en voortgezet onderwijsscholen waar we onderwijsadvies- en begeleiding geven aan zowel docenten als leerlingen. Zo willen we graag ons steentje bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van het onderwijs. Naast het geven van advies en begeleiding hebben wij ook een diagnostiek afdeling en werken wij niet alleen samen met onderwijsinstellingen maar ook met verschillende gemeenten.  

Op het moment van schrijven bestaat ons team uit 30 professionals. We werken in een multidisciplinair team bestaande uit een GZ-psycholoog, kinder- en jeugdpsycholoog, onderwijswetenschappers, onderwijsadviseurs, begeleiders passend onderwijs, beeldcoach, docenten, remedial teachers, orthopedagogen en creatieve professionals.

Related Posts

 • De Leerweg
 • Vacature