Nieuws

Nieuws

Vacature Stagiair(e) Orthopedagoog

Tags: , , , , , Onderwijs, Vacatures

De Leerweg is voor volgend schooljaar (2021-2022) op zoek naar een stagiair(e) orthopedagoog!

Wij zijn actief in de regio’s Den Haag en Rotterdam op verschillende basisscholen waar we leerlingen van diverse leeftijden begeleiden (individueel en groepsgewijs). Naast leerlingen een extra steuntje in de rug bieden, doen wij ook diverse (intelligentie) onderzoeken en begeleiden we leerlingen met diagnoses zoals autisme, dyslexie, ADHD en leerlingen met gedragsproblemen.

De stage

Tijdens de stage wordt je begeleid door een van onze werknemers en ga je ook zelfstandig aan de slag. Geen enkele dag is hetzelfde: de ene dag ben je werkzaam op een van onze (basis)scholen en de andere dag werk je aan handelingsplannen op kantoor. Net als er verschil zit tussen de leerlingen die wij begeleiden, zijn er ook verschillen tussen de collega’s binnen ons team Je bent werkzaam in een multidisciplinair team met collega’s met verschillende (onderwijs)achtergronden. 
De Leerweg heeft al een aantal jaar ervaring in het begeleiden van stagiair(e)s en is er op gericht jouw stage goed te begeleiden.

De locatie

De Leerweg is werkzaam op verschillende scholen in Den Haag, Rotterdam, Noordwijk, Delft, Lansingerland, Maassluis en Vlaardingen. Daarnaast hebben wij twee kantoorlocaties in Bergschenhoek en in Schipluiden. 

De Leerweg

De Leerweg is een onafhankelijk leerinstituut die onderzoek naar leer- en gedragsproblemen uitvoert en onderwijsadvies en begeleiding aanbiedt. Bij de Leerweg werken we graag samen met scholen, gemeenten, de ouders en het kind om begeleiding op maat aan te kunnen bieden. Onze missie is ieder kind goed onderwijs te bieden zodat die het maximale kan bereiken in diens ontwikkeling. Momenteel bieden wij onder andere begeleiding, onderwijsadvies en diagnostiek. 
Ons multidisciplinaire team bestaat uit een GZ-psycholoog, kinder- en jeugdpsycholoog, onderwijswetenschapper, onderwijsadviseurs, begeleiders passend onderwijs, beeldcoach, docenten, remedial teachers, orthopedagogen en creatieve professionals.

Wij verwachten van jou:

  • Enthousiasme en inzet
  • Je volgt de opleiding Orthopedagogiek (WO)
  • Affiniteit met de doelgroep (4 t/m 18 jaar)
  • Beschikbaarheid vanaf eind augustus voor minimaal 3 dagen per week 

Wat krijg je ervoor terug:

  • Een stage met veel variatie en goede begeleiding
  • De mogelijkheid om te leren van anderen
  • Een stagevergoeding van 350 euro per maand
  • In overleg en afhankelijk van de  aanvragen is er een mogelijkheid om een diagnostiekaantekening (BAPD) te behalen. Je dient dan wel minimaal een schooljaar stage te lopen

Enthousiast geworden? Stuur dan een (korte) motivatie en CV naar stagelopen@deleerweg.com, dan kunnen we een keer kennismaken! 

Related Posts

  • De Leerweg
  • Vacature