Nieuws

Nieuws

Vacature Remedial Teacher

Vacatures

Wij zijn voor komend schooljaar (2021-2022) op zoek naar een remedial teacher die ons team kan komen versterken.
In onder andere de regio’s Rotterdam en Den Haag zijn we werkzaam op verschillende bassischolen waar we leerlingen van verschillende leeftijden individueel of groepsgewijs begeleiden. Iedere leerling verdient een eigen aanpak, vooral als het kinderen betreft die gediagnostiseerd zijn. Naast leerlingen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken, begeleiden we ook leerlingen met bv: dyslexie, ADHD, autisme en leerlingen met gedragsproblemen. 

Functieomschrijving 

Werken bij de Leerweg is geen enkele dag hetzelfde. De ene dag werk je op verschillende basisscholen en de andere dag werk je met je collega op kantoor aan handelingsplannen of beleidsplannen. 
Via een handelingsplan werk je gestructureerd in samenwerking met de ouders en docenten. Er is natuurlijk altijd ruimte voor eigen inbreng zodat je de lessen zelf kan vorm geven. 
We maken samen een weekplanning waarbij we alle leerlingen samen gaan bespreken. Samen gaan we kennismaken met de leerlingen en loop je met ons mee. Daarna zul je zelf aan de slag gaan en zullen we je begeleiden voor zover dat nodig is.

Het gaat om het begeleiden van leerlingen met een leer- of ontwikkelingsachterstand op verschillende gebieden met verschillende oorzaken. Op de basisscholen gaat dat onder andere over reken- en taalvaardigheden. 

Verder ben je bereid om te reizen en heb je de beschikking tot een eigen auto.

Bijzonderheden

  • Variatie – Veelzijdige werkzaamheden op verschillende locaties.
  • Telefoon – Bij aanvang van de werkzaamheden ontvang je een telefoon in bruikleen (bij een fulltime aanstelling).
  • Laptop – Ook krijg je een laptop ter beschikking voor de duur van onze samenwerking (bij een fulltime aanstelling).
  • Mogelijkheden tot bijscholing

Locaties

Wij werken grotendeels op scholen, maar ontvangen ook leerlingen bij ons op onze kantoorlocaties in Bergschenhoek en Schipluiden. De scholen bevinden zich in de volgende regio’s: Den Haag, Noordwijk, Westland, Midden-Delfland, Delft, Lansingerland, Rotterdam, Vlaardingen en Maassluis. 

Onze diensten

  • Diagnostiek en behandeling
  • Onderwijsadvies
  • Begeleiding

Ons team

Op het moment van schrijven bestaat ons team uit 25 professionals. We werken in een multidisciplinair team bestaande uit een GZ-psycholoog, kinder- en jeugdpsycholoog, onderwijswetenschapper, onderwijsadviseurs, begeleiders passend onderwijs, beeldcoach, docenten, remedial teachers, orthopedagogen en creatieve professionals.

Missie De Leerweg

Onze missie is ieder kind goed onderwijs te bieden zodat hij of zij het maximale kan bereiken in zijn of haar ontwikkeling. Jij als medewerker maakt hierbij het verschil. We vinden het belangrijk dat iedere medewerker kan excelleren in hetgeen waar hij of zij goed in is. We streven naar een gevarieerde baan die bij jou past. We bieden daarom jou graag een baan aan die zoveel mogelijk aansluit bij jouw wensen.

We hopen snel van je te horen!

Femke , Vincent & Team De Leerweg