Nieuws

Nieuws

Gratis consult voor thuisonderwijs naar aanleiding corona update

Tags: , , , Onderwijs, Remedial Teaching
featured image

Thuiswerken met kinderen. Dát is lastig!
Nu de kinderen schoolwerk online aangeboden krijgen moeten de ouder(s) en/of verzorger(s) ook als juf en/of meester aan de slag gaan. Voor de meeste mensen is deze situatie helemaal nieuw. Daarom staan wij klaar om u een handje te helpen. Neem daarom contact met ons op voor een gratis consult via onlinebegeleiding@deleerweg.com

Persconferentie

Op 31 maart 2020 heeft een persconferentie plaatsgehad. Tijdens deze conferentie benoemden Premier Mark Rutte en Minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (CDA) opnieuw de belangrijkste Coronamaatregelen en bespraken de genomen besluiten ten aanzien van de komende weken. De huidige maatregelen met betrekking tot het onderwijs worden verlengd tot en met dinsdag 28 april.

Update Rijksoverheid

In het nieuwsbericht van 31 maart 2020 kunt u op de site van de Rijksoverheid het volgende lezen:

 “De verlenging is noodzakelijk om de verspreiding van het coronavirus te kunnen controleren, kwetsbare groepen te beschermen en ervoor te zorgen dat zorgverleners en ziekenhuizen de grote druk aankunnen”.

“De scholen blijven tot de meivakantie gesloten. Maar de premier benadrukt dat niet gezegd is dat ze daarna weer open kunnen. “

“Scholen en kinderdagverblijven zijn fysiek gesloten. Het gaat hierbij om scholen in het basisonderwijs, voortgezet onderwijs en het middelbaar beroepsonderwijs. Scholen zijn indien nodig wel open voor (school)examens. Ook hogescholen en universiteiten zijn gesloten. Scholen en universiteiten geven onderwijs op afstand”.

Bron: Rijksoverheid.nl

Online begeleiding

Het belang voor onze volksgezondheid alsmede de richtlijnen zijn duidelijk.
Vanaf de fysieke sluiting van de scholen op 16 maart 2020 hebben wij direct onze verantwoordelijkheid genomen en onze taken op aangepaste wijze voortgezet. Wij geven onze lessen en begeleiding online. Deze werkwijze zullen wij continueren totdat andere richtlijnen vanuit de overheid zullen worden aangegeven. Mocht u vragen hebben, dan staan wij uiteraard klaar om deze te beantwoorden.

Mail naar onlinebegeleiding@deleerweg.com om een afspraak met ons in te plannen voor een gratis consult.

Related Posts

  • Eindtoets afgelast door coronavirus
  • Ohoh