Nieuws

Nieuws

Vacature Orthopedagoog (Psycholoog) of Remedial teacher

Tags: , , Remedial Teaching, Vacatures
featured image

Functieomschrijving

Voor ons bedrijf De Leerweg in Schipluiden zijn wij per direct op zoek naar een orthopedagoog en/of psycholoog in de regio van Rotterdam en Den Haag. Als orthopedagoog en/of psycholoog ben je verantwoordelijk voor verschillende groepen klanten binnen de onderwijssector (PO en VO) in de omgeving van Den Haag en Rotterdam. Je onderhoudt een warme relatie met onze bestaande klanten en werkt graag met kinderen. Daarnaast zoek je naar ontwikkelingen en kansen in de markt. De werkzaamheden zullen bij aanvang zo’n 32 tot 40 uur per week omvatten.

Functie-eisen

Je beschikt over een onderwijsbevoegdheid, een diploma/certificaat van een opleiding tot orthopedagoog en/of psycholoog of je hebt een relevante universitaire opleiding afgerond en hebt aantoonbare didactische kennis. Je bent goed in het maken van handelingsplannen en je maakt tijdens het uitvoeren van het plan gebruik van pedagogische en/of ortho-didactische technieken. Je hebt kennis van de didactische lijn van diverse methodes, instructiemodellen en je bent goed in staat deze kennis te gebruiken bij het werken met leerlingen. Verder beschik je over voldoende kennis van dyslexie, hoogbegaafdheid, dysorthografie en diagnostiek.

Je bent verder in staat om als trainer op scholen aan de slag te gaan en/of directies en teams te adviseren en/of voor individuele leerlingen ondersteuning te kunnen bieden.

Uiteraard ben je communicatief sterk, werk je graag met kinderen en vind je het fijn om gestructureerd te werken waarbij tijdmanagement vanzelfsprekend is.

Missie De Leerweg

Als medewerker van De Leerweg heb je passie voor onderwijs en geloof je in de missie van de organisatie: “Ieder kind heeft recht op goed onderwijs zodat hij of zij het maximale kan bereiken in zijn of haar ontwikkeling, en ik maak daarbij als medewerker een verschil.

We vinden het belangrijk dat iedere medewerker kan excelleren in het gene waar hij of zij goed in is. We streven naar een gevarieerde baan die bij jou past. We bieden daarom baan aan die zoveel mogelijk aansluit bij jouw wensen.

Elektrische auto & telefoon

Bij een fulltime aanstelling krijg je een elektrische auto van de zaak als mede een telefoon.

Bijzonderheden

  • Een gevarieerde baan op verschillende locaties
  • Een multidisciplinair team bestaande uit docenten, remedial teachers orthopedagogen en trainers
  • Elektrisch auto
  • Telefoon

Kom jij ons team versterken? Solliciteer zo snel mogelijk door een uitgebreide motivatie en je CV te sturen naar Vincent Timisela op vincent@deopstapgroep.com.

Related Posts