Nieuws

Nieuws

[gesloten] Vacature Remedial Teacher regio Schipluiden

Tags: , , Onderwijs, Remedial Teaching, Vacatures
featured image

Geschikte kandidaten gevonden

We hebben inmiddels de vacature gesloten. Houd onze website en onze social media kanalen in de gaten. We zijn regelmatig op zoek naar nieuwe mensen die ons team willen komen versterken.

Functieomschrijving

Voor ons bedrijf De Leerweg in Schipluiden zijn wij per direct op zoek naar een remedial teacher in de regio Schipluiden. Als remedial teacher of orthopedagoog ben je verantwoordelijk voor verschillende groepen klanten binnen de onderwijssector (PO en VO) in Schipluiden en omgeving. Je onderhoudt een warme relatie met onze bestaande klanten en werft nieuwe klanten. Daarnaast zoek je naar ontwikkelingen en kansen in de markt. Zo behoort het opzetten van een onderzoeksafdeling tot de mogelijkheden.
De werkzaamheden zullen bij aanvang zo’n twee dagdelen (middagen) per week omvatten.

Functie-eisen

Je beschikt over een onderwijsbevoegdheid, een diploma/certificaat van een opleiding remedial teaching, of je hebt een relevante universitaire opleiding afgerond en hebt aantoonbare didactische kennis.
Je bent goed in het maken van handelingsplannen en je maakt tijdens het uitvoeren van het plan gebruik van pedagogische en/of ortho-didactische technieken.
Je hebt kennis van de didactische lijn van diverse methodes, instructiemodellen en je bent goed in staat deze kennis te gebruiken bij het werken met leerlingen. Verder beschik je over voldoende kennis van dyslexie, hoogbegaafdheid, dysorthografie, etc. Je bent verder in staat om als trainer op scholen aan de slag te gaan en/of directies en teams te adviseren en/of voor individuele leerlingen ondersteuning te kunnen bieden.
Uiteraard ben je communicatief sterk, werk je graag met kinderen en vind je het fijn om gestructureerd te werken waarbij tijdmanagement vanzelfsprekend is.

Missie De Leerweg

Als medewerker van De Leerweg heb je passie voor onderwijs en geloof je in de missie van de organisatie: “Ieder kind heeft recht op goed onderwijs zodat hij of zij het maximale kan bereiken in zijn of haar ontwikkeling, en ik maak daarbij als medewerker een verschil.
Kom jij ons team versterken? Solliciteer zo snel mogelijk door een uitgebreide motivatie en je CV te sturen naar F. van der Velden, femke@deleerweg.com.

Related Posts

  • Vacature
  • Vacature de leerweg schipluiden
  • Vacature de leerweg schipluiden